ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριακίδης: «Δεν είναι άσχημη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, όμως δεν είναι ξεκάθαρη» – Τι είπε για την Επιτροπή

Κυριακίδης: «Δεν είναι άσχημη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, όμως δεν είναι ξεκάθαρη» – Τι είπε για την Επιτροπή

Συνέντευξη στον Super Sport FM παραχώρησε ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Θεόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος μίλησε για όλα αφορούν την ομάδα του.

Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη σύσταση Επιτροπής: «Ήταν μία πρωτοβουλία του Γιάννη Δημητρίου, που μέλος του Συμβουλίου πριν πέντε χρόνια. Ο λόγος ήταν να συσταθεί μία Επιτροπή εντελώς ανεξάρτητη, με τις ευλογίες εταιρείας και σωματείου. Δεν θα μπορούσε να είναι μονόπλευρο, γιατί θα ήταν παράδοξο να ορίσει μία επιτροπή η εταιρεία και να μην είχε την συγκατάθεση του σωματείου. Έτσι έγιναν συναντήσεις και με τις δύο πλευρές, προκειμένου να γίνει η σύσταση της επιτροπής. Θα ήταν ανεξάρτητα άτομα, εκτός του Συμβουλίου. Θα είναι πολύ σημαντικό να γίνει κάποιος έλεγχος για να δούμε που στέκεται η εταιρεία, γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί, χορηγοί δεν βρίσκονται εύκολα, έτσι πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός, ούτως ώστε να γίνει βιώσιμη η εταιρεία. Η επιτροπή δεν έχει πρόθεση να αλλάξει κάποια διοίκηση ή να της επιβληθεί. Έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση, που αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη».

Για την σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας: «Δεν είναι άσχημη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, όμως δεν είναι ξεκάθαρη. Εκεί χρειάζεται η επιτροπή, για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα».

Για τη θέση του σωματείου: «Το σωματείο έχει θεσμικό ρόλο και θα έπρεπε να ζητήσει να γίνει αυτή η επιτροπή, για να γίνει ο έλεγχος των οικονομικών της εταιρείας».

Για το αν προχωρά η σύσταση της Επιτροπής: «Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε, γιατί δεν υπάρχει εντολή από κανέναν και δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αυτεπάγγελτα. Το ιδανικό θα είναι να μας δώσουν και το σωματείο και η εταιρεία την εντολή για να προχωρήσουμε».

Για την στήριξη του κόσμου: «Μόνο ο κόσμος μπορεί να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Αλλά πρέπει να του δείξουμε μία καθαρή εικόνα, για να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Νομίζω πως είναι η πιο δύσκολη χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ, από όσες θυμάμαι εγώ τουλάχιστον. Δεν βλέπουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο και η βαθμολογική κατάσταση μας στενοχωρεί. Ο ερχομός του Σάββα Πουρσαϊτίδη βελτίωσε την εικόνα, γιατί βλέπουμε μία προσπάθεια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν όλοι να σώσουν ότι σώζεται τη φετινή χρονιά. Δυστυχώς άργησε να γίνει αυτό, αφού ο Σάββας είναι από τους πιο ικανούς προπονητές στην Κύπρο και μπορεί να προσφέρει πολλά».

The post Κυριακίδης: «Δεν είναι άσχημη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, όμως δεν είναι ξεκάθαρη» – Τι είπε για την Επιτροπή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top