Σοκαριστική επίθεση: Έφηβος έτρεξε και έσπρωξε 84χρονο χωρίς λόγο – Ο ηλικιωμένος πέθανε

Σοκαριστική επίθεση: Έφηβος έτρεξε και έσπρωξε 84χρονο χωρίς λόγο – Ο ηλικιωμένος πέθανε

Ενας νεαρός από το Σαν Φρανσίσκο πιάστηκε στο κλειστό κύκλωμα να τρέχει και να σπρώχνει έναν 84χρονο άντρα χωρίς λόγο και αφορμή.

Ο ηλικιωμένος πέθανε δύο μέρες αργότερα στο νοσοκομείο από τα τραύματά του.

Ο 19χρονος Antoine Watson τρέχει με φόρα και σπρώχνει με βία τον Vicha Ratanapakdee, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KTVU, η αναίτια επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο νεαρός γυρνά κατόπιν και απομακρύνεται ήρεμα και χαλαρά.

Η αστυνομία βρήκε το ηλικιωμένο θύμα με καταγωγή από την Ταϊλάνδη στο πεζοδρόμιο και συνέλαβε τον Watson το Σάββατο. Κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων, ακόμα και φόνο.

Μαζί του συνελήφθη και η 20χρονη Maylasia Goo, που η αστυνομία πιστεύει πως σχετίζεται με τη δολοφονική επίθεση…

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE