Σοκαριστική επίθεση: Έφηβος έτρεξε και έσπρωξε 84χρονο χωρίς λόγο – Ο ηλικιωμένος πέθανε

Σοκαριστική επίθεση: Έφηβος έτρεξε και έσπρωξε 84χρονο χωρίς λόγο – Ο ηλικιωμένος πέθανε

Ενας νεαρός από το Σαν Φρανσίσκο πιάστηκε στο κλειστό κύκλωμα να τρέχει και να σπρώχνει έναν 84χρονο άντρα χωρίς λόγο και αφορμή.

Ο ηλικιωμένος πέθανε δύο μέρες αργότερα στο νοσοκομείο από τα τραύματά του.

Ο 19χρονος Antoine Watson τρέχει με φόρα και σπρώχνει με βία τον Vicha Ratanapakdee, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KTVU, η αναίτια επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο νεαρός γυρνά κατόπιν και απομακρύνεται ήρεμα και χαλαρά.

Η αστυνομία βρήκε το ηλικιωμένο θύμα με καταγωγή από την Ταϊλάνδη στο πεζοδρόμιο και συνέλαβε τον Watson το Σάββατο. Κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων, ακόμα και φόνο.

Μαζί του συνελήφθη και η 20χρονη Maylasia Goo, που η αστυνομία πιστεύει πως σχετίζεται με τη δολοφονική επίθεση…

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE