Αντωνίου: «Μετά την ισοπαλία με Ερμή έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Αντωνίου: «Μετά την ισοπαλία με Ερμή έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Στην κάμερα της Cytavision, μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, ο Μηνάς Αντωνίου.

Τι είπε: 

«Μετά από την ισοπαλία με Ερμή έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, ευτυχώς προηγηθήκαμε και κάναμε νωρίς το 2-0 στο Β’ ημίχρονο και το κρατήσαμε. Στις προπονήσεις δίνουμε περισσότερο από το 100% μετά από απώλειες και πλησιάζουμε τώρα στην κορυφή. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και ο στόχος είναι να παίρνουμε το τρίποντο».

The post Αντωνίου: «Μετά την ισοπαλία με Ερμή έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE