ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Παγκόσμιο ρεκόρ σε χέρια-πέναλτι – Κάποια παιδιά δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν»

Πουρσαϊτίδης: «Παγκόσμιο ρεκόρ σε χέρια-πέναλτι – Κάποια παιδιά δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Πουρσαϊτίδη, μετά το τέλος του αναβληθέντα αγώνα για την 16η αγωνιστική, κόντρα στην ΑΕΛ.

Όλα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα είμαι απογοητευμένος. Ενώ ξεκινήσαμε καλά προσπαθήσαμε να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο, δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από μια στημένη φάση και άλλαξαν οι ισορροπίες. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα για να γίνουμε απειλητικοί και να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς όμως κατέχουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ σε χέρια πέναλτι και πολύ γρήγορα βάλαμε τους εαυτούς μας σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι κρίμα, είναι κρίμα, γιατί ο αντίπαλος δεν έφτανε στην περιοχή μας εκτός από κάποια γεμίσματα. Κάποια παιδιά δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με την απόδοση τους. Δεν ξέρω. Πρέπει όλοι μας να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Από εδώ και πέρα, παιδιά που θα δείχνουν ότι θέλουν να παίζουν αυτοί θα παίζουν. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Από αύριο σκληρή δουλειά».

Για το αν προλαβαίνει ο ΑΠΟΕΛ την εξάδα: «Όσο έχουμε μαθηματικές πιθανότητες θα τα δώσουμε όλα για να προλάβουμε».

The post Πουρσαϊτίδης: «Παγκόσμιο ρεκόρ σε χέρια-πέναλτι – Κάποια παιδιά δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top