Έγινε κι αυτό στην κλήρωση – Οι δύο εκπρόσωποι που τράβηξαν τη δική τους ομάδα!

Έγινε κι αυτό στην κλήρωση – Οι δύο εκπρόσωποι που τράβηξαν τη δική τους ομάδα!

ΑΕΛ και Νέα Σαλαμινα, θα τεθούν αντιμέτωπες στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Α΄ και Β΄ κατηγορίας, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Τσίρειο και τη ρεβάνς στο “Αμμόχωστος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μπαλάκια για το συγκεκριμένο ζευγάρι, τα τράβηξαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των “γαλαζοκιτρίνων”, Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος έβγαλε αρχικά την ΑΕΛ και ακολούθησε ο εκπρόσωπος των “ερυθρολεύκων” Δημήτρης Λάζος, που τράβηξε το μπαλάκι με τη Νέα Σαλαμίνα!

The post Έγινε κι αυτό στην κλήρωση – Οι δύο εκπρόσωποι που τράβηξαν τη δική τους ομάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE