ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένωση-Ερμής με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out μόνο από τη Stoiximan!

Ένωση-Ερμής με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out μόνο από τη Stoiximan!

Με το παιχνίδι Ένωση-Ερμής ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

Η Ένωση φιλοξενεί τον Ερμή (19:00). Στο 2.70 ο «άσος», στο 2.80 η ισοπαλία, στο 3.10 το «διπλό». Το over 2.5 γκολ δίνει 2.05, το over 3.5 γκολ είναι στο 3.60 και το over 4.5 γκολ στο 7.00, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.75. Στο 1.72 το GG, στο 2.05 το NG. Νίκη της Ένωσης σε οποιοδήποτε ημίχρονο δίνει 1.78, ενώ αντίστοιχα για τον Ερμή η απόδοση είναι 1.95. Πόσα γκολ θα μπουν στο δεύτερο ημίχρονο; 0-1 γκολ με απόδοση 1.67, 2 γκολ με απόδοση 3.55 ή 3+ γκολ με απόδοση 4.75; Βλέπετε γκολ και στα δύο ημίχρονα; Ποντάρετε στο 1.83. Το GG στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4.50 και το GG στο δεύτερο ημίχρονο είναι στο 3.20.

Νίκη της Ένωσης με ένα γκολ διαφορά δίνει 4.25 και με δύο γκολ διαφορά δίνει 7.50. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για τον Ερμή είναι 4.50 και 8.75. Γκολ των γηπεδούχων και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 3.65, ενώ αντίστοιχα η απόδοση για τους φιλοξενούμενους είναι 4.00. Βλέπετε νίκη με ανατροπή στο σκορ; Στο 9.50 η απόδοση για την Ένωση, στο 10.25 για τον Ερμή. Το over 8.5 κόρνερ δίνει 1.72, το over 10.5 κόρνερ είναι στο 2.15, ενώ το under 9.5 κόρνερ έχει απόδοση 1.65 και το under 7.5 κόρνερ δίνει 2.72.

Όλες οι αγορές για το Ένωση-Ερμής εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στη Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

The post Ένωση-Ερμής με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out μόνο από τη Stoiximan! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top