ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Το κύπελλο είναι ο δρόμος για να κατακτήσουμε έναν τίτλο» – Δημητρίου: «Θα λάβουμε σοβαρά υπόψη το κίνητρο του ΑΠΟΕΛ»

Πετεβίνος: «Το κύπελλο είναι ο δρόμος για να κατακτήσουμε έναν τίτλο» – Δημητρίου: «Θα λάβουμε σοβαρά υπόψη το κίνητρο του ΑΠΟΕΛ»

Οι εκπρόσωποι Τύπου των ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, Νεκτάριος Πετεβίνος και Ανδρέας Δημητρίου αντίστοιχα, έκαναν δηλώσεις αμέσως μετά την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, όπου οι δύο “αιώνιοι” της Λευκωσίας θα κοντραριστούν σε διπλούς αγώνες για το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Νεκτάριος Πετεβίνος (ΑΠΟΕΛ): «Νομίζω ότι ολόκληρη η Κύπρος μπορεί να είναι χαρούμενη για αυτή τη σύγκρουση. Δεν ξέρω πόσο χαρούμενες μπορεί να είναι οι δύο ομάδες, γιατί γνωρίζουν και οι δύο ότι πρόκειται για το κλασικό ντέρμπι του παγκυπρίου πρωταθλήματος και ταυτόχρονα πρόκειται και για τις δύο πιο πετυχημένες ομάδες στον θεσμό του κυπέλλου. Άρα, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και ο τελικός, αλλά θεωρώ ότι οποιαδήποτε ομάδα από τις οκτώ, πλέον έχει τις δικές της ισόποσες πιθανότητες. Για εμάς το κύπελλο είναι ο δρόμος για να κατακτήσουμε έναν τίτλο και να εξαρτώνται τα πάντα από εμάς, έτσι όπως είναι και η κατάσταση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Είναι προτεραιότητα μας και προσδοκούμε για δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εύχομαι η καλύτερη ομάδα να κερδίσει, αλλά την ίδια ώρα εύχομαι αυτή η ομάδα να είναι ο ΑΠΟΕΛ».

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): «Το κίνητρο του ΑΠΟΕΛ θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη και θα μας κάνει να πάμε ακόμα πιο έτοιμοι. Είναι δύο παιχνίδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης. Αναμένονται δύο αμφίρροπα παιχνίδια. Όταν θα έρθει η μέρα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

The post Πετεβίνος: «Το κύπελλο είναι ο δρόμος για να κατακτήσουμε έναν τίτλο» – Δημητρίου: «Θα λάβουμε σοβαρά υπόψη το κίνητρο του ΑΠΟΕΛ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top