Άγριο παρασκήνιο όμως η πρόταση ΑΠΟΕΛ άλλαξε το… σκηνικό – 19 θετικοί ψήφοι!

Άγριο παρασκήνιο όμως η πρόταση ΑΠΟΕΛ άλλαξε το… σκηνικό – 19 θετικοί ψήφοι!

Εδώ και πολλές μέρες το παρασκήνιο πριν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ που θα εξέταζε την πρόταση για 14 ομάδες και τη διαβάθμιση ήταν άγριο.

Αν και πριν από λίγες μέρες φάνταζε σχεδόν σίγουρο ότι θα περνούσε η πρόταση των 10 σωματείων για να πέσουν δύο ομάδες αντί τέσσερις και να παραμείνουν και του χρόνου 14 οι ομάδες, εν τέλει το σκηνικό άλλαξε άρδην τα τελευταία 24ωρα.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.