Στις 12 Φεβρουάριου η πρώτη συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής για το σφαγείο Cypra

Στις 12 Φεβρουάριου η πρώτη συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής για το σφαγείο Cypra

Στις 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η πρώτη συνεδρία της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με τη διερεύνηση θεμάτων που αφορούν στις εταιρείες Cypra Ltd, Cypra Bioenergy Ltd και άλλων συνδεδεμένων σχετιζόμενων εταιρειών και προσώπων. 

 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Επιτροπής, η πρώτη Συνεδρία, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021, στις 9:30 π.μ. με πρώτη μάρτυρα τη Βουλευτή Ειρήνη Χαραλαμπίδου και θα ακολουθήσει στις 11:00 π.μ. η κατάθεση του Βουλευτή Γιώργου Περδίκη.
 
Όλες οι συνεδρίες της Επιτροπής στις οποίες θα καταθέτουν μάρτυρες, θα διεξάγονται δημόσια, στην Αίθουσα Jean Monnet, του πρώην Ξενοδοχείου Φιλοξενία.

 
Όπως αναφέρεται, με βάση τα πρωτόκολλα που αφορούν στην πανδημία, ο μέγιστος αριθμός ατόμων που δύνανται να παρευρίσκονται στην πιο πάνω Αίθουσα είναι 25 και, προτεραιότητα θα δοθεί στους ενδιαφερομένους και στους δικηγόρους που θα τους εκπροσωπούν, καθώς και στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE