Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη σύλληψή του Τι αποκάλυψε;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη σύλληψή του Τι αποκάλυψε;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνελήφθη με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, σε τυχαίο έλεγχο στο Περιστέρι χθες, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και αφέθηκαν λίγη ώρα αργότερα ελεύθεροι.

Ο Ανδρέας μίλησε με δημοσιογράφο του Alpha, την Πόπη Παπαδοπούλου, η οποία μετέφερε τις πρώτες δηλώσεις

«Το ’12 κάποιος πικραμένος νόμιζε ότι τον έβριζα. Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων που αυτά που έλεγα γενικά για τη ζωή και αυτά, νόμιζαν ότι τους βρίζω, δηλαδή εξύβριση και προφανώς τα χαρτιά δεν μου ήρθαν ποτέ από κοντά, δικάστηκα ερήμην, υπήρχε ένα καταδικαστικό, κάνανε έλεγχο, το είδαν σαν εγγεγραμμένο, πήγα το έλυσα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε έναν φίλο μου εδώ πέρα που είχα να τον δω χρόνια και μιλάμε και πίνουμε καφέ»! 

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο

 

 

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE