ΕΛΛΑΔΑ: Μαθητής έπεσε από τον τρίτο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση

ΕΛΛΑΔΑ: Μαθητής έπεσε από τον τρίτο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Ιπποκράτειο» νοσηλεύεται 17χρονος μαθητής που έπεσε από τον τρίτο όροφο του σχολείου του σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστες μέχρι στιγμής οι συνθήκες της πτώσης

Σύμφωνα με το rthess.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί όταν το παιδί από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια έπεσε από τον τρίτο όροφο του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο πηγαίνει.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον μαθητή και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο χειρουργείο.

Πηγή: rthess.gr, voria

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE