Μπορέλ: Η Ρωσία να επανεξετάσει την απόφαση για απέλαση των τριών Ευρωπαίων διπλωματών

Μπορέλ: Η Ρωσία να επανεξετάσει την απόφαση για απέλαση των τριών Ευρωπαίων διπλωματών

Η Ρωσία πρέπει να επανεξετάσει την απόφαση για απέλαση των τριών Ευρωπαίων διπλωματών δήλωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος για την εξωτερική πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ από τη Μόσχα όπου βρίσκεται, μετά τη σχετική ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, ο Ύπατος εκπρόσωπος δήλωσε ότι "κατά τη συνάντησή μου νωρίτερα σήμερα με τον Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Μόσχα, έμαθα ότι τρεις Ευρωπαίοι διπλωμάτες πρόκειται να απελαθούν από τη Ρωσία. Καταδίκασα έντονα αυτήν την απόφαση και απέρριψα τους ισχυρισμούς ότι διεξήγαγαν δραστηριότητες ασυμβίβαστες με το καθεστώς τους ως αλλοδαπών διπλωματών. Η απόφαση πρέπει να επανεξεταστεί. Τόνισα την ενότητα και την αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα ενδιαφερόμενα κράτη μέλη".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE