ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα, τα 54 εγχώρια, ανακοίνωσε απόψε το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα,που εντοπίστηκαν από 6.325 διαγνωστικούς ελέγχους με PCR.

Δύο περιστατικά έφτασαν στα κατεχόμενα αεροπορικώς, 18 είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών. Δέκα τρία άτομα πήραν εξιτήριο σήμερα. Ο «υπουργός υγείας»,, Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι 30 περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 34 στην Κερύνεια, 3 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, 2 στο Τρίκωμο και ένα στην περιοχή Λεύκας.

Ο αριθμός των τεστ μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα είναι 429.347 και των κρουσμάτων 2658. Τα άτομα υπό παρακολούθηση ή θεραπεία είναι 673 εκ των οποίων 174 στο νοσοκομείο και 486 στα ξενοδοχεία καραντίνα. Στην εντατική βρίσκονται 13 ασθενείς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE