ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα, τα 54 εγχώρια, ανακοίνωσε απόψε το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα,που εντοπίστηκαν από 6.325 διαγνωστικούς ελέγχους με PCR.

Δύο περιστατικά έφτασαν στα κατεχόμενα αεροπορικώς, 18 είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών. Δέκα τρία άτομα πήραν εξιτήριο σήμερα. Ο «υπουργός υγείας»,, Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι 30 περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 34 στην Κερύνεια, 3 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, 2 στο Τρίκωμο και ένα στην περιοχή Λεύκας.

Ο αριθμός των τεστ μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα είναι 429.347 και των κρουσμάτων 2658. Τα άτομα υπό παρακολούθηση ή θεραπεία είναι 673 εκ των οποίων 174 στο νοσοκομείο και 486 στα ξενοδοχεία καραντίνα. Στην εντατική βρίσκονται 13 ασθενείς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE