ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα, τα 54 εγχώρια, ανακοίνωσε απόψε το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα,που εντοπίστηκαν από 6.325 διαγνωστικούς ελέγχους με PCR.

Δύο περιστατικά έφτασαν στα κατεχόμενα αεροπορικώς, 18 είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών. Δέκα τρία άτομα πήραν εξιτήριο σήμερα. Ο «υπουργός υγείας»,, Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι 30 περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 34 στην Κερύνεια, 3 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, 2 στο Τρίκωμο και ένα στην περιοχή Λεύκας.

Ο αριθμός των τεστ μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα είναι 429.347 και των κρουσμάτων 2658. Τα άτομα υπό παρακολούθηση ή θεραπεία είναι 673 εκ των οποίων 174 στο νοσοκομείο και 486 στα ξενοδοχεία καραντίνα. Στην εντατική βρίσκονται 13 ασθενείς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE