ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα

Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα, τα 54 εγχώρια, ανακοίνωσε απόψε το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα,που εντοπίστηκαν από 6.325 διαγνωστικούς ελέγχους με PCR.

Δύο περιστατικά έφτασαν στα κατεχόμενα αεροπορικώς, 18 είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών. Δέκα τρία άτομα πήραν εξιτήριο σήμερα. Ο «υπουργός υγείας»,, Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι 30 περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 34 στην Κερύνεια, 3 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, 2 στο Τρίκωμο και ένα στην περιοχή Λεύκας.

Ο αριθμός των τεστ μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα είναι 429.347 και των κρουσμάτων 2658. Τα άτομα υπό παρακολούθηση ή θεραπεία είναι 673 εκ των οποίων 174 στο νοσοκομείο και 486 στα ξενοδοχεία καραντίνα. Στην εντατική βρίσκονται 13 ασθενείς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .