ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα δύο θάνατοι – Αυτά είναι τα κρούσματα για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα δύο θάνατοι – Αυτά είναι τα κρούσματα για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021:

– Δύο άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 210.

– 113 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 34 σε σοβαρή κατάσταση.

– Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 30,333 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

– 133 (ποσοστό θετικότητας: 0,44%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 31,512.

Δείτε αναλυτικά στο Themaonline ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα δύο θάνατοι – Αυτά είναι τα κρούσματα για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE