ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα δύο θάνατοι – Αυτά είναι τα κρούσματα για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα δύο θάνατοι – Αυτά είναι τα κρούσματα για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021:

– Δύο άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 210.

– 113 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 34 σε σοβαρή κατάσταση.

– Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 30,333 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

– 133 (ποσοστό θετικότητας: 0,44%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 31,512.

Δείτε αναλυτικά στο Themaonline ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα δύο θάνατοι – Αυτά είναι τα κρούσματα για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE