ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζητιέται ΕΝΤΟΝΑ για… Βάγκνερ

Συζητιέται ΕΝΤΟΝΑ για… Βάγκνερ

Ερυθρόλευκο ξέσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας, μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-2, που μείωσε σημαντικά τις πιθανότητες της Αμμοχωστιανής ομάδας για κατάληψη της 6ης θέσης, αφού έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Οι περισσότεροι οπαδοί κατηγορούν τον Σάββα Δαμιανού για κάποιες από τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα, με τα… “πυρά” να στρέφονται κυρίως στη μη χρησιμοποίηση του Βάγκνερ, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα ως αλλαγή, αλλά και την επιμονή του Κύπριου τεχνικού – σύμφωνα με τα σχόλια τους – να εμπιστεύεται τον Ντουβεντρού.

Μάλιστα, εκφράζουν και την απορία τους γιατί δεν πούλησαν τον Βάγκνερ στην Πάφος FC που κατέθεσε επίσημη πρόταση και τον άφησαν στην ομάδα για τρίτη επιλογή στη “γραμμή κρούσης”.

Γενικά, βλέποντας τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει απίστευτη απογοήτευση και γκρίνια σε μία μεγάλη μερίδα οπαδών της Νέας Σαλαμίνας μετά τη σημερινή ήττα και είναι η πρώτη φορά που αμφισβητείται τόσο έντονα ο Σάββας Δαμιανού, αλλά η πραγματικότητα είναι, για όσους δεν έχουν “κοντή” μνήμη, ότι με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο, κατάφερε η ομάδα της Αμμοχώστου να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας που βρισκόταν και να βρεθεί να κυνηγά το τρένο της εξάδας, όταν πολύς κόσμος την θεωρούσε κάποια στιγμή, ακόμα και… φαβορί για υποβιβασμό.

Ι.Ι.

The post Συζητιέται ΕΝΤΟΝΑ για… Βάγκνερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top