Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Malls και εκπτώσεις τρομάζουν τους επιδημιολόγους - Τι θα γίνει τη Δευτέρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Malls και εκπτώσεις τρομάζουν τους επιδημιολόγους - Τι θα γίνει τη Δευτέρα

Δεν είναι πλέον κρυφό, ενώ έχει εκφραστεί και από επίσημα χείλη, πως το αναμενόμενο unlock της Δευτέρας (8/2) δεν είναι ακριβώς αυτό που πρότειναν οι επιδημιολόγοι.

Όπως απορρέει υπήρξαν συνεχείς και περισσότερες χαλαρώσεις απ’ότι προέβλεπε το πλάνο της επιστημονικής ομάδας με την Κυβέρνηση να προβαίνει σε αρκετές υποχωρήσεις με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλη η ανησυχία τους που ακόμη και πριν το unlock αναφέρονται συνεχώς στις χαλαρώσεις, τις μεταλλάξεις του ιού και την προδιαγραφόμενη αύξηση των ημερήσιων επιβεβαιωμένων περιστατικών. Την ερχόμενη Δευτέρα (8/2) αναμένεται να γίνει και το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου (καταστημάτων) αλλά και των malls.

Μάλιστα η δίψα του κόσμου για να βολτάρει έστω σε μαγαζιά, η ανάγκη για ψώνια σε συνάρτηση με τις μεγάλες εκπτώσεις που αναμένεται να ανακοινώσουν τα καταστήματα -με σκοπό να ξεφορτωθούν όσο όσο το στοκ- δημιουργούν ήδη ένα εκρηκτικό μείγμα.

Κόσμος αναμένεται να συρρεύσει στα εμπορικά κέντρα, με την τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας αλλά και όλων των πρωτοκόλλων να διατυμπανίζεται συνεχώς από τους ειδικούς.

Ας ελπίσουμε το κοινό να μην ‘επιβεβαιώσει τις Κασσάνδρες‘ και η επάνοδος στην -όποια- κανονικότητα να μην επηρεάσει ξανά τη βελτιωμένη επιδημιολογική μας εικόνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εικόνες καταστροφής στον Βόλο: Πλημμύρισε και πάλι το νοσοκομείο - Βίντεο

Έρχονται αυστηρές ποινές σε όσους παρεμποδίζουν τις κινητές κάμερες - Όσα ανέφερε στο «T» ο Υπουργός Μεταφορών

«Θα μας βγάλουν το λάδι μας» - Σπάει κάθε ρεκόρ η τιμή του ελαιόλαδου – Πού οφείλεται η αύξηση και πότε θα τεθεί σε εφαρμογή  

«Σφίγγει τα ζωνάρια» για την απασχόληση στο Δημόσιο ο Υπουργός Οικονομικών – Στόχος η συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου

Στο κελί 35χρονος μετά από οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών - Του στέρησαν και την άδεια

Καιρός: Επιστρέφουν από σήμερα οι βροχές - Πού θα πέσουν - Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα



«Σφίγγει τα ζωνάρια» για την απασχόληση στο Δημόσιο ο Υπουργός Οικονομικών – Στόχος η συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου

«Σφίγγει τα ζωνάρια» για την απασχόληση στο Δημόσιο ο Υπουργός Οικονομικών – Στόχος η συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου

Η αποφασιστικότητα του Υπουργού Οικονομικών, Μάκη Κεραυνού» για συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου και της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, αποτυπώνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στον κρατικό προϋπολογισμό για το 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top