Δώδεκα πράκτορες σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στην Κεντρική Σομαλία

Δώδεκα πράκτορες σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στην Κεντρική Σομαλία

Μία βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην άκρη ενός δρόμου εξερράγη σήμερα, έξω από την πόλη Ντουσαμαρέμπ στην Κεντρική Σομαλία, σκοτώνοντας 12 πράκτορες των υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας της χώρας, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Πολιτικοί ηγέτες συναντώνται στην πόλη, προκειμένου να επιλύσουν μία διένεξη, σχετικά με την πραγματοποίηση εκλογών στις 8 Φεβρουαρίου.

Η ένοπλη οργάνωση αλ Σαμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE