Σε ποιο αγώνα ΒΡΕΘΗΚΕ την επόμενη μέρα του Καρμιώτισσα-Απόλλων ο Θεουλή – Το… ΠΕΙΡΑΓΜΑ για το γκολ Νταμπό

Σε ποιο αγώνα ΒΡΕΘΗΚΕ την επόμενη μέρα του Καρμιώτισσα-Απόλλων ο Θεουλή – Το… ΠΕΙΡΑΓΜΑ για το γκολ Νταμπό

Ο διαιτητής, Χρυσοβαλάντης Θεουλή, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών  και του Απόλλωνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Κυρίως δε, για τον χρόνο καθυστερήσεων, καθώς και για το ότι έληξε το παιχνίδι με το που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τούμπα ο Νταμπό στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου χρειάστηκε αρκετή ώρα για να αντιληφθούν όλοι ότι μέτρησε κανονικά το γκολ.

Ο «Αιχμηρός» έμαθε ότι την Κυριακή ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή βρέθηκε στο κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση Απόλλων Ladies-Λευκοθέα Λατσιών, για την 1η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος γυναικών για τον α΄ όμιλο.

Ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή θέλησε να πάει στο παιχνίδι, για να συναντήσει φίλους του διαιτητές που ήταν ορισμένοι στον συγκεκριμένο αγώνα.

Μάλιστα δε, όταν τον είδαν πριν την έναρξη του αγώνα διαιτητές του παιχνιδιού Απόλλων Ladies-Λευκοθέα, τότε υπήρξαν τα πειράγματα προς τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή εάν τελικά το σφύριξε και έληξε το Καρμιώτισσα-Απόλλων όταν σκόραρε ο Νταμπό ή εάν ακόμη παίζουν. Η αντίδραση του Χρυσοβαλάντη Θεουλή ήταν να… σκάσει ένα χαμόγελο.

The post Σε ποιο αγώνα ΒΡΕΘΗΚΕ την επόμενη μέρα του Καρμιώτισσα-Απόλλων ο Θεουλή – Το… ΠΕΙΡΑΓΜΑ για το γκολ Νταμπό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE