ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ποιο αγώνα ΒΡΕΘΗΚΕ την επόμενη μέρα του Καρμιώτισσα-Απόλλων ο Θεουλή – Το… ΠΕΙΡΑΓΜΑ για το γκολ Νταμπό

Σε ποιο αγώνα ΒΡΕΘΗΚΕ την επόμενη μέρα του Καρμιώτισσα-Απόλλων ο Θεουλή – Το… ΠΕΙΡΑΓΜΑ για το γκολ Νταμπό

Ο διαιτητής, Χρυσοβαλάντης Θεουλή, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών  και του Απόλλωνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Κυρίως δε, για τον χρόνο καθυστερήσεων, καθώς και για το ότι έληξε το παιχνίδι με το που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τούμπα ο Νταμπό στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου χρειάστηκε αρκετή ώρα για να αντιληφθούν όλοι ότι μέτρησε κανονικά το γκολ.

Ο «Αιχμηρός» έμαθε ότι την Κυριακή ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή βρέθηκε στο κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση Απόλλων Ladies-Λευκοθέα Λατσιών, για την 1η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος γυναικών για τον α΄ όμιλο.

Ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή θέλησε να πάει στο παιχνίδι, για να συναντήσει φίλους του διαιτητές που ήταν ορισμένοι στον συγκεκριμένο αγώνα.

Μάλιστα δε, όταν τον είδαν πριν την έναρξη του αγώνα διαιτητές του παιχνιδιού Απόλλων Ladies-Λευκοθέα, τότε υπήρξαν τα πειράγματα προς τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή εάν τελικά το σφύριξε και έληξε το Καρμιώτισσα-Απόλλων όταν σκόραρε ο Νταμπό ή εάν ακόμη παίζουν. Η αντίδραση του Χρυσοβαλάντη Θεουλή ήταν να… σκάσει ένα χαμόγελο.

The post Σε ποιο αγώνα ΒΡΕΘΗΚΕ την επόμενη μέρα του Καρμιώτισσα-Απόλλων ο Θεουλή – Το… ΠΕΙΡΑΓΜΑ για το γκολ Νταμπό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top