ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πτώση σε θανάτους και κρούσματα ημέρας στη Βρετανία

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πτώση σε θανάτους και κρούσματα ημέρας στη Βρετανία

Τον χαμηλότερο ημερήσιο απολογισμό θανάτων από κορωνοϊό των τελευταίων έξι εβδομάδων κατέγραψε το Ηνωμένο Βασίλειο τη Δευτέρα.


Οι 333 θάνατοι που ανακοινώθηκαν είναι οι λιγότεροι σε ένα 24ωρο από τις 27 Δεκεμβρίου και συνιστούν μείωση της τάξης του 18% σε σχέση με την προηγούμενη Δευτέρα.

Συνολικά από την αρχή της πανδημίας έχουν χαθεί 112.798 ζωές επιβεβαιωμένων φορέων του ιού.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 14.014, αριθμός που είναι ο μικρότερος από τις 8 Δεκεμβρίου.

Κάτω από τις 30 χιλιάδες έπεσε για πρώτη φορά από τις 3 Ιανουαρίου ο αριθμός των νοσηλευόμενων φορέων του κορωνοϊού (29.326).

Στα 12.294.006 έφτασαν οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, καθώς την Κυριακή χορηγήθηκαν ακόμα 278.988 πρώτες δόσεις. Τη δεύτερη δόση έχουν κάνει 512.581 πολίτες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top