«Είμαι ζωντανός!» - Η στιγμή που βρίσκουν επιζώντα μετά την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι ζωντανός!» - Η στιγμή που βρίσκουν επιζώντα μετά την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια - ΒΙΝΤΕΟ

Αγκαλιά με τους σωτήρες του πανηγύρισε για τη διάσωσή του ένας εργάτης υδροηλεκτρικού εργοστασίου στην Ινδία, ο οποίος ανασύρθηκε από τούνελ, που κόπηκε στα δύο στα Ιμαλάια μετά την κατάρρευση τμήματος παγετώνα.

Ο άνδρας σήκωσε τα χέρια ψηλά ανακουφισμένος ενώ οι διασώστες πανηγύριζαν, αφού τον ανέσυραν από το τούνελ στα Ιμαλάια που κόπηκε στα δύο, όταν ένα κομμάτι παγετώνα αποκολλήθηκε στέλνοντας ένα «τείχος» από όγκους ορμητικών υδάτων και φερτές ύλες στη στενή κοιλάδα στη βόρεια Ινδία.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι, πιθανώς πάνω από 200, αγνοούνται, ανάμεσά τους και εργάτες στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, που κατακλύστηκε από την πλημμύρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE