Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Τη διαμαρτυρία της για την ύπαρξη δύο ασφαλτικών μονάδων στην περιοχή, εκφράζει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων Ενορίας «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δάλι καλώντας τους ιδιοκτήτες να αναστείλουν την λειτουργία τους λόγω των προβλημάτων υγείας που προκαλούν.

 
Πρόκειται αναφέρουν για μια «κακή διαχείριση και κακό σχεδιασμό του παρελθόντος», στα οποία πρέπει να τεθεί τέρμα.
 
«Το σχολείο σήμερα πνίγεται, τα παιδιά μένουν στις τάξεις, ζαλίζονται και κάνουν εμετό το πρόγευμά τους», προσθέτουν.
 
Απευθυνόμενες στους ιδιοκτήτες των μονάδων, τους καλούν να τερματίσουν τις δραστηριότητες για «να γλιτώσουν οι ζωές των παιδιών και να μη μείνετε στην ιστορία ως ένα δεύτερο Άστρασολ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE