Παίρνουν 5χρονο από τη μητέρα του – «Θέλουν να στείλουν τον γιο μου σε έναν πατέρα που δεν γνωρίζει» - ΒΙΝΤΕΟ

Παίρνουν 5χρονο από τη μητέρα του – «Θέλουν να στείλουν τον γιο μου σε έναν πατέρα που δεν γνωρίζει» - ΒΙΝΤΕΟ

Μια δραματική ιστορία είναι αυτή της μητέρας που αναγκάζεται να στείλει το παιδί της στην Αμερική, με Δικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, η Γεωργία κατάφερε όπως αναφέρει σε δηλώσεις της να διαφύγει από το σπίτι της στις ΗΠΑ πριν 3,5 χρόνια μαζί με τον γιό της γιατί βίωνε την ενδοοικογενειακή βία. Με τη βοήθεια καταφύγιου που βοηθάει τις κακοποιημένες γυναίκες, η Γεωργία έφτασε στην πατρίδα της την Κύπρο νόμιμα, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια με το παιδί της.

Μέχρι αύριο η συγκεκριμένη μητέρα οφείλει να στείλει το παιδί της σε έναν άγνωστο όπως αναφέρει για αυτόν πατέρα, που δεν είχαν καμία επαφή και επικοινωνία μέχρι και σήμερα. Στην είσοδο του Επαρχιακού η μητέρα έχοντας στήριγμα της και άλλες γυναίκες στο πλευρό της ζητά αναστολή της απόφασης, αφού θα προχωρήσει σε έφεση όπως αναφέρει.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω απόσπασμα:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE