Παίρνουν 5χρονο από τη μητέρα του – «Θέλουν να στείλουν τον γιο μου σε έναν πατέρα που δεν γνωρίζει» - ΒΙΝΤΕΟ

Παίρνουν 5χρονο από τη μητέρα του – «Θέλουν να στείλουν τον γιο μου σε έναν πατέρα που δεν γνωρίζει» - ΒΙΝΤΕΟ

Μια δραματική ιστορία είναι αυτή της μητέρας που αναγκάζεται να στείλει το παιδί της στην Αμερική, με Δικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, η Γεωργία κατάφερε όπως αναφέρει σε δηλώσεις της να διαφύγει από το σπίτι της στις ΗΠΑ πριν 3,5 χρόνια μαζί με τον γιό της γιατί βίωνε την ενδοοικογενειακή βία. Με τη βοήθεια καταφύγιου που βοηθάει τις κακοποιημένες γυναίκες, η Γεωργία έφτασε στην πατρίδα της την Κύπρο νόμιμα, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια με το παιδί της.

Μέχρι αύριο η συγκεκριμένη μητέρα οφείλει να στείλει το παιδί της σε έναν άγνωστο όπως αναφέρει για αυτόν πατέρα, που δεν είχαν καμία επαφή και επικοινωνία μέχρι και σήμερα. Στην είσοδο του Επαρχιακού η μητέρα έχοντας στήριγμα της και άλλες γυναίκες στο πλευρό της ζητά αναστολή της απόφασης, αφού θα προχωρήσει σε έφεση όπως αναφέρει.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω απόσπασμα:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE