Καταγγελίες καθηγητών τους στοίχισαν ακριβά – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Καταγγελίες καθηγητών τους στοίχισαν ακριβά –  Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Μόλις μια ημέρα έχει περάσει από το άνοιγμα των σχολείων και μερίδα εκπαιδευτικών φέρνει ενστάσεις στην απόφαση του Υπουργείο Υγείας που θέλει όλους τους εκπαιδευτικούς να υποβάλλονται σε rapid test και να υποδεικνύουν το αρνητικό τους αποτέλεσμα στην είσοδο του σχολείου.

Καθηγητής ο οποίος πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία βρέθηκε με πρόστιμο στο χέρι. Συγκεκριμένα παραπονούμενος για αυτή την απόφαση μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό για να αναφέρει την ένσταση του και να καταγγείλει τα υποχρεωτικά rapid test, αφού όπως ανάφερε αυτή η απόφαση καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ωστόσο η πράξη του επιφύλασσε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που περίμενε…Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εξώδικου πρόστιμου ύψους 300 ευρώ, αφού ο ίδιος πήγε στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε rapid test.

Οι περιπτώσεις αυτών των εκπαιδευτικών είναι ελάχιστες με τους αρμόδιους να βρίσκονται σε προσπάθειες εύρεσης για αντικαταστάτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE