Καταγγελίες καθηγητών τους στοίχισαν ακριβά – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Καταγγελίες καθηγητών τους στοίχισαν ακριβά –  Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Μόλις μια ημέρα έχει περάσει από το άνοιγμα των σχολείων και μερίδα εκπαιδευτικών φέρνει ενστάσεις στην απόφαση του Υπουργείο Υγείας που θέλει όλους τους εκπαιδευτικούς να υποβάλλονται σε rapid test και να υποδεικνύουν το αρνητικό τους αποτέλεσμα στην είσοδο του σχολείου.

Καθηγητής ο οποίος πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία βρέθηκε με πρόστιμο στο χέρι. Συγκεκριμένα παραπονούμενος για αυτή την απόφαση μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό για να αναφέρει την ένσταση του και να καταγγείλει τα υποχρεωτικά rapid test, αφού όπως ανάφερε αυτή η απόφαση καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ωστόσο η πράξη του επιφύλασσε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που περίμενε…Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εξώδικου πρόστιμου ύψους 300 ευρώ, αφού ο ίδιος πήγε στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε rapid test.

Οι περιπτώσεις αυτών των εκπαιδευτικών είναι ελάχιστες με τους αρμόδιους να βρίσκονται σε προσπάθειες εύρεσης για αντικαταστάτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE