Καταγγελίες καθηγητών τους στοίχισαν ακριβά – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Καταγγελίες καθηγητών τους στοίχισαν ακριβά –  Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Μόλις μια ημέρα έχει περάσει από το άνοιγμα των σχολείων και μερίδα εκπαιδευτικών φέρνει ενστάσεις στην απόφαση του Υπουργείο Υγείας που θέλει όλους τους εκπαιδευτικούς να υποβάλλονται σε rapid test και να υποδεικνύουν το αρνητικό τους αποτέλεσμα στην είσοδο του σχολείου.

Καθηγητής ο οποίος πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία βρέθηκε με πρόστιμο στο χέρι. Συγκεκριμένα παραπονούμενος για αυτή την απόφαση μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό για να αναφέρει την ένσταση του και να καταγγείλει τα υποχρεωτικά rapid test, αφού όπως ανάφερε αυτή η απόφαση καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ωστόσο η πράξη του επιφύλασσε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που περίμενε…Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εξώδικου πρόστιμου ύψους 300 ευρώ, αφού ο ίδιος πήγε στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε rapid test.

Οι περιπτώσεις αυτών των εκπαιδευτικών είναι ελάχιστες με τους αρμόδιους να βρίσκονται σε προσπάθειες εύρεσης για αντικαταστάτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE