ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Παρίσι με 69€, Θεσσαλονίκη με 75€ - Ρισκάρουν με κρατήσεις οι Κύπριοι;

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Παρίσι με 69€, Θεσσαλονίκη με 75€ - Ρισκάρουν με κρατήσεις οι Κύπριοι;

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει και την ελπίδα το κοκτέιλ εμβολιασμών, καιρού και ανοσίας να επιτρέψει -στο μέτρο του δυνατού- την επιστροφή στην κανονικότητα, οι Κύπριοι κάνουν δειλά δειλά τις πρώτες ταξιδιωτικές τους σκέψεις.

Μετά από συνομιλία μας με τον διευθυντή του ταξιδιωτικού γραφείου ‘Taxidoefkeries’, Δήμο Μιτίδη, επιχειρήσαμε να αφουγκραστούμε το... ταξιδιωτικό άμεσο μέλλον αλλά και τις σκέψεις των συμπατριωτών μας.

Όπως μας ανέφερε -και παρά το γεγονός ότι ο Φεβρουάριος είναι νεκρός μήνας- επιλογές υπάρχουν και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές αφού παραθέτει πάνω από 4.000 ταξιδιωτικά πακέτα μέσα στο 2021.

Χαρακτηριστικά και με χαμηλό κόστος κρατήσαμε το τριήμερο στο Παρίσι (αεροπορικά, διαμονή 2 βράδια) στα 69€ αλλά και αντίστοιχο τριήμερο πακέτο για την συμπρωτεύουσα της Ελλάδας, Θεσσαλονίκη στα 75€.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος επιλογές υπάρχουν και προσφέρονται όμως αυτό που... πατά φρένο στα όνειρα και τα θέλω είναι η αβεβαιότητα του κοινού για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η συνεχής εναλλαγή των επιδημιολογικών δεδομένων, τα διαφορετικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας που ποικίλλουν αναλόγως προορισμού αλλά και η καθυστέρηση στο εμβολιαστικό πλάνο λειτουργούν αποτρεπτικά με τον κόσμο να περιμένει μέχρι και την υστάτη για να προβεί σε κάποια κράτηση, με τα έξοδα να είναι σαφώς αρκετά μεγαλύτερα.

Στον αντίποδα όμως, υπάρχουν και ευκαιρίες που σε... ‘προκαλούν’ να ρισκάρεις με αρκετούς τολμηρούς να σπεύδουν αρκετά νωρίτερα να καπαρώσουν κάποια προσφορά ή ευκαιρία με την ελπίδα το ταξίδι να μπορεί να πραγματοποιηθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top