Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας ο πρωθυπουργός ζήτησε την έκτακτη σύγκληση της επιτροπής των ειδικών προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για νέα μέτρα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον υπουργό Υγείας, ο καθηγτής Σωτήρης Τσιόδρας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Η σύσκεψη έγινε σύμφωνα με πληροφορίες με αντικείμενο την επιβολή ολικού lockdown στην Αττική αφού τα στοιχεία δείχνουν ότι το επιδημιολογικό φορτίο είναι δυσβάσταχτο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κοντά στα 1.700 τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο
Στα ύψη αναμένεται πως θα είναι και σήμερα τα κρούσματα κορωνοϊού που θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ. Οπως προκύπτει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο αριθμός των κρουσμάτων θα είναι ξανά τετραψήφιος, καθώς πριν από λίγη ώρα είχαν ξεπεράσει τα 1.000. Αρνητική πρωταγωνίστρια και σήμερα η Αττική, με τα περισσότερα κρούσματα να καταγράφονται στο λεκανοπέδιο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




