Το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί στους άνω των 65, λέει επιτροπή ειδικών του ΠΟΥ

Το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί στους άνω των 65, λέει επιτροπή ειδικών του ΠΟΥ

Το εμβόλιο κατά της COVID-19 που ανέπτυξε η AstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί στους άνω των 65 ετών, ανέφερε σήμερα η επιτροπή ειδικών για τα εμβόλια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.


Στις πολυαναμενόμενες συστάσεις της για το εμβόλιο αυτό, η Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Ειδικών του ΠΟΥ για τον εμβολιασμό (SAGE) συνιστά επίσης τη χρήση του «ακόμη κι αν στελέχη [του ιού] είναι παρόντα σε μία χώρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.