ΚΟΣΜΟΣ

Στη Γερμανία έφθασε η σύζυγος του φυλακισμένου επικριτή του Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι

Στη Γερμανία έφθασε η σύζυγος του φυλακισμένου επικριτή του Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι

Η Γιούλια Ναβάλναγια, η σύζυγος του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, έφθασε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με πτήση από τη Ρωσία, γράφει σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel, στη διαδικτυακή έκδοσή του.


Ο Αλεξέι Ναβάλνι είχε μεταφερθεί αεροπορικώς στη Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι, αφού δηλητηριάστηκε στη Σιβηρία με μια ουσία που πολλές δυτικές χώρες περιγράφουν ως νευροτοξικό παράγοντα.

Ο Ναβάλνι, που καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε κάθειρξη 3,5 ετών αφότου δικαστήριο στη Μόσχα αποφάνθηκε ότι είχε παραβιάσει του όρους της αποφυλάκισής του, είχε συλληφθεί στις 17 Ιανουαρίου, έπειτα από την επιστροφή του στη Ρωσία από τη Γερμανία.

Οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γερμανία και η ΕΕ καλούν τη Μόσχα να αποφυλακίσει αμέσως τον Ναβάνλι, με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν να λέει ότι η Ουάσινγκτον θα συνεργαστεί στενά με τους συμμάχους προκειμένου να λογοδοτήσει η Ρωσία. Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε πως επιπλέον κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας πρέπει να στοχοθετήσουν τους σωστούς ανθρώπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top