ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικοί σκότωσαν τον σπιτονοικοκύρη μπερδεύοντάς τον με τον ένοπλο ύποπτο

Αστυνομικοί σκότωσαν τον σπιτονοικοκύρη μπερδεύοντάς τον με τον ένοπλο ύποπτο

Ένας άντρας από το Αϊντάχο έπεισε νεκρός από αστυνομικά πυρά στην ίδια του την αυλή όταν οι αστυνομικοί τον μπέρδεψαν με τον ένοπλο ύποπτο που αναζητούσαν.

Το μοιραίο περιστατικό έλαβε χώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο μπλόκο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Idaho Statesman ο συνοδηγός του αυτοκινήτου πήδηξε έξω από το αμάξι, προκαλώντας καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον κυνηγούσαν στις αυλές των σπιτιών και έδωσαν κάποια στιγμή σήμα για ενισχύσεις.

Έναν άντρα με μαύρη μπλούζα και μακρύ παντελόνι αναζητούσαν. Ο ύποπτος είχε μάλιστα αρκετά εντάλματα σύλληψης εναντίον του, ένα εκ των οποίων για βαριά σωματική βλάβη σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας, οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τη γειτονιά. Ανακρίνοντας την οδηγό του αυτοκινήτου, είδαν ένα μήνυμα που της έστειλε ο ύποπτος στο κινητό της και τον βρήκαν μέσω GPS να κρύβεται στην αυλή ενός σπιτιού.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν κλοιό γύρω από την κατοικία και τότε είδαν έναν άντρα με μαύρη μπλούζα και όπλο στα χέρια. Ένας αστυνομικός άνοιξε αμέσως πυρ και μια σφαίρα τραυμάτισε θανάσιμα τον άντρα.

Μόνο που ο άντρας δεν ήταν ο ύποπτος που αναζητούσαν, αλλά ο ιδιοκτήτης της κατοικίας. Ο πραγματικός δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

«Δεν έχουμε για την ώρα τις απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις στιγμές», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Bryce Johnson, σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

Ο αστυνομικός που σκότωσε τον πολίτη, και δεν κατονομάζεται για την ώρα, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όλοι περιμένουν το βίντεο από τη στολή του για να μαθευτεί η αλήθεια.

Ο Johnson ενημέρωσε ωστόσο ότι το περιστατικό ελέγχεται από την κεντρική αστυνομική υπηρεσία της πολιτείας. «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε πόσο βαριές είναι οι καρδιές μας σήμερα», κατέληξε…

 

Από newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top