Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό- Φωτογραφία

Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό-  Φωτογραφία

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 59χρονου που το πρωί της Πέμπτης 11/2 αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή του γιου του, ηλικίας 20 ετών καθώς και της συζύγου του.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή ο δράστης μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό ενώ φαίνεται πως προέβαλε αντίσταση στη σύλληψή του και κρατώντας δύο μαχαίρια επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE