Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό- Φωτογραφία

Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό-  Φωτογραφία

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 59χρονου που το πρωί της Πέμπτης 11/2 αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή του γιου του, ηλικίας 20 ετών καθώς και της συζύγου του.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή ο δράστης μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό ενώ φαίνεται πως προέβαλε αντίσταση στη σύλληψή του και κρατώντας δύο μαχαίρια επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE