Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό- Φωτογραφία

Διπλό φονικό: Με το μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς ο δράστης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό-  Φωτογραφία

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 59χρονου που το πρωί της Πέμπτης 11/2 αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή του γιου του, ηλικίας 20 ετών καθώς και της συζύγου του.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή ο δράστης μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό ενώ φαίνεται πως προέβαλε αντίσταση στη σύλληψή του και κρατώντας δύο μαχαίρια επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE