Διπλό φονικό: 'Δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα τραγωδία' - Δηλώσεις Δ. Δημητρίου- Βίντεο

Διπλό φονικό: 'Δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα τραγωδία' - Δηλώσεις Δ. Δημητρίου- Βίντεο

Συνελήφθη 59χρονος, ο οποίος αναζητείτο στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διπλού φόνου, που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στην επαρχία Λευκωσίας.

 
Σε δηλώσεις του στο σημείο του διπλού φονικου ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, είπε ότι δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα τραγωδία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο κ. Δημητρίου, γύρω στις 6 το πρωί, σύμφωνα πάντοτε με τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία, ο φερόμενος ως δράστης, 59 χρόνων, "με μαχαίρι επέφερε θανάσιμα τραύματα στη σύζυγο του, 52 χρόνων, και στον μικρότερο γιο του, 20 χρόνων, και στη συνέχεια τραυμάτισε με μαχαίρι και με καλώδιο τον μεγαλύτερο υιό του, 25 χρόνων".
 
Ακολούθως, είπε, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Σημείωσε ότι εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, και πρόσθεσε ότι ο 59χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στην περιοχή του Τσερίου.
 
Σε ερώτηση για την υγεία του 25χρονου, ο κ. Δημητρίου είπε ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE