Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Την ανακοίνωση ότι 40.000 δόσεις του κινέζικου εμβολίου της κινεζικής Sinovac θα έρθουν από την Τουρκία πριν ο ίδιος αναχωρήσει από τα κατεχόμενα, έκανε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι λίγη ώρα πριν την άφιξη του ειδικού αεροπλάνου – ασθενοφόρου που τα μετέφερε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

 
Σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου οικονομικού «πρωτοκόλλου» Τουρκίας – ψευδοκράτους, ο κ. Οκτάι πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα στείλει όσα εμβόλια χρειαστεί στο ψευδοκράτος μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Έρχιουρμαν: «Οφείλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά είμαι και απόλυτα ρεαλιστής»

ΠτΔ για συνάντηση με Έρχιουρμαν: «Οφείλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά είμαι και απόλυτα ρεαλιστής»

Οφείλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά είμαι και απόλυτα ρεαλιστής είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνοντας στη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, σήμερα το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE