Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Την ανακοίνωση ότι 40.000 δόσεις του κινέζικου εμβολίου της κινεζικής Sinovac θα έρθουν από την Τουρκία πριν ο ίδιος αναχωρήσει από τα κατεχόμενα, έκανε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι λίγη ώρα πριν την άφιξη του ειδικού αεροπλάνου – ασθενοφόρου που τα μετέφερε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

 
Σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου οικονομικού «πρωτοκόλλου» Τουρκίας – ψευδοκράτους, ο κ. Οκτάι πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα στείλει όσα εμβόλια χρειαστεί στο ψευδοκράτος μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE