Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Την ανακοίνωση ότι 40.000 δόσεις του κινέζικου εμβολίου της κινεζικής Sinovac θα έρθουν από την Τουρκία πριν ο ίδιος αναχωρήσει από τα κατεχόμενα, έκανε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι λίγη ώρα πριν την άφιξη του ειδικού αεροπλάνου – ασθενοφόρου που τα μετέφερε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

 
Σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου οικονομικού «πρωτοκόλλου» Τουρκίας – ψευδοκράτους, ο κ. Οκτάι πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα στείλει όσα εμβόλια χρειαστεί στο ψευδοκράτος μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE