Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Η Τουρκία έστειλε στα κατεχόμενα άλλες 40.000 δόσεις εμβολίου Sinovac

Την ανακοίνωση ότι 40.000 δόσεις του κινέζικου εμβολίου της κινεζικής Sinovac θα έρθουν από την Τουρκία πριν ο ίδιος αναχωρήσει από τα κατεχόμενα, έκανε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι λίγη ώρα πριν την άφιξη του ειδικού αεροπλάνου – ασθενοφόρου που τα μετέφερε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

 
Σε δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου οικονομικού «πρωτοκόλλου» Τουρκίας – ψευδοκράτους, ο κ. Οκτάι πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα στείλει όσα εμβόλια χρειαστεί στο ψευδοκράτος μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE