ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΤΙΒ: «Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο»

ΣΤΙΒ: «Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου, Στηβ Κωνσταντινίδη μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Τις τελευταίες δέκα μέρες μου έδωσαν τα πάντα. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και στους ιδιοκτήτες της Πάφου, τους ευχαριστώ για την ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, δυσκολευτήκαμε στο τέλος όμως τα καταφέραμε»

«Δεν νομίζω ότι είχαμε κενά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που θα έχεις την κατοχή και δεν θα την έχεις. Δεν νομίζω να δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος και να χρειάστηκε ο Ρούτκο να κάνει κάποια επέμβαση. Δεν μπορείς να πας στην ίδια ταχύτητα για 90 λεπτά. Είχαμε κάποια λεπτά που δεν ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε αλλάξει το στυλ παιχνιδιού, το σύστημα και οι παίκτες ακόμα προσπαθούν να μπουν στον δικό μου τον ρυθμό».

Για την φιλοσοφία του: «Παλιά ήμασταν ευχαριστημένοι με την κατοχή μπάλας, κατοχή χωρίς ουσία. Αυτό δεν μου αρέσει. Θέλουμε να κάνουμε εμείς τις ερωτήσεις στους αντιπάλους και όχι το αντίθετο. Με το σκληρό παιχνίδι που μας έδωσε το Παραλίμνι κερδίσαμε στα τελευταία λεπτά δείχνοντας πάθος, θέληση για τη νίκη. Ο Μέρφι έχει πολλά πράγματα να δώσει ακόμα. Κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτόν σήμερα»

The post ΣΤΙΒ: «Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top