Ακάθεκτος στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, τεσσάρα η Ομόνοια

Ακάθεκτος στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, τεσσάρα η Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε απόψε νικηφόρα το εμπόδιο της ΑΕΛ και οδηγεί σταθερά την κούρσα του Πρωταθλήματος Futsal με απολογισμό 22 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. 

Το συγκρότημα του Γιάννου Μυλωνά επικράτησε στο Λευκόθεο της ΑΕΛ με 7-5, που παρέμεινε στην τρίτη θέση με δέκα βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ομόνοια Λευκωσίας με 16 βαθμούς αλλά σε επτά αγώνες. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, η Ομόνοια απόψε νίκησε την ομάδα της Αραράτ με 4-1.

Σκόραραν οι Μανώλης Μανώλη (18′), Ελ Κέββε (29′) και Μαντέλι (31′, 38′), ο Ανδρέας Χαραλάμπους το γκολ για τη φιλοξενούμενη ομάδα που προηγήθηκε στο 17ο λεπτό.

cfa.com.cy

The post Ακάθεκτος στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, τεσσάρα η Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.