Διπλό φονικό: Ενώπιον Δικαστηρίου την Παρασκευή ο 59χρονος

Διπλό φονικό: Ενώπιον Δικαστηρίου την Παρασκευή ο 59χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του αναμένεται να οδηγηθεί, εκτός απροόπτου, την Παρασκευή ο 59χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 59χρονος έτυχε ψυχιατρικής εξέτασης και κρίθηκε ότι μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου.


Θύματα του διπλού φονικού που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί είναι η σύζυγος και ο ένας εκ των γιων του 59χρονου. Πρόκειται για την 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία.

Ο 59χρονος φέρεται επίσης να τραυμάτισε τον άλλο γιο του, 25 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη και νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE