Συνολικά 23 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 23 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 23 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Από τους 23 ασθενείς, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 7 ασθενείς είναι κλινήρεις.
 
Στο Νοσοκομείο δεν νοσηλεύονται σήμερα ασθενείς από Ιδρύματα.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 24 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE