Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που μπαίνει στο «Survivor» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που μπαίνει στο «Survivor» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο «Survivor» αυτή τη φορά με ποδοσφαιρικό άρωμα.

Όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Σάκης Κατσούλης, που είναι 30 ετών, επιχειρηματίας αλλά και τερματοφύλακας θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Προοδευτικά.

O ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί, εκτός της Προοδευτικής, σε Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό, Ασπρόπυργο, Αήττητο Σπάτων, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης και Παναιγιάλειο.

Μάλιστα είχε… σκοράρει σε αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου, με προώθησή του στο 93 σε κόρνερ της ομάδας του.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που μπαίνει στο «Survivor» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE