Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που μπαίνει στο «Survivor» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που μπαίνει στο «Survivor» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο «Survivor» αυτή τη φορά με ποδοσφαιρικό άρωμα.

Όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Σάκης Κατσούλης, που είναι 30 ετών, επιχειρηματίας αλλά και τερματοφύλακας θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Προοδευτικά.

O ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί, εκτός της Προοδευτικής, σε Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό, Ασπρόπυργο, Αήττητο Σπάτων, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης και Παναιγιάλειο.

Μάλιστα είχε… σκοράρει σε αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου, με προώθησή του στο 93 σε κόρνερ της ομάδας του.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που μπαίνει στο «Survivor» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE