Αναβλήθηκαν ματς του Παναθηναϊκού

Αναβλήθηκαν ματς του Παναθηναϊκού

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αναβάλει τα προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού (δέκα τον αριθμό) που υπάρχουν στις τάξεις των «πράσινων».

Οι «πράσινοι» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Ζενίτ σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης και την Παρασκευή την ΤΣΣΚΑ για την 25η αγωνιστική της διοργάνωσης.

«Σύμφωνα με τα πρωτόκολλο, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί ή να διεξαχθεί σε άλλη έδρα μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Ευρωλίγκα θα συνεργαστεί με τις ομάδες για να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων. Η νέα ημερομηνία ή έδρα των αγώνων θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξει απόφαση», αναφέρει η Ευρωλίγκα.

Υπενθυμίζεται πως το Ζενίτ-Παναθηναϊκός είχε αναβληθεί στον πρώτο γύρο λόγω κρουσμάτων στη ρωσική ομάδα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Αναβλήθηκαν ματς του Παναθηναϊκού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE