Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής στην Λεωφόρο Τσερίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο ένα όχημα επέβαιναν γυναίκα οδηγός και τα δυο της παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών.

Στο δεύτερο όχημα οδηγούσε άνδρας ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρξαν ζημιές στο μπροστινό μέρος το ενός οχήματος και στο πίσω μέρος του άλλου οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως γυναίκα οδηγός και τα δυο παιδιά δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί.

Ο Αστυνομικός σταθμός Λακατάμιας διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE