ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός σε τροχαίο 30χρονος ποδοσφαιριστής

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός σε τροχαίο 30χρονος ποδοσφαιριστής

Ο 30χρονος τερματοφύλακας του ΑΟ Χαλκίς, Γιάννης Αγριόδημος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή το απόγευμα στον Μύτικα Χαλκίδας.

Σύμφωμα με το egnomi.gr, ο νεαρός κινούνταν με το αυτοκίνητό του, όταν χτύπησε προπορευόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE