Φόνος στα Κονιά: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 58χρονος που συνελήφθη ξανά - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο ένα όχημα επέβαιναν γυναίκα οδηγός και τα δυο της παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών.
Στο δεύτερο όχημα οδηγούσε άνδρας ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συμβαίνει Τώρα: Σοβαρό τροχαίο στην Λευκωσία - Εγκλωβίστηκαν επιβάτες - Ανάμεσα τους δυο παιδιά
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρξαν ζημιές στο μπροστινό μέρος το ενός οχήματος και στο πίσω μέρος του άλλου οχήματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως γυναίκα οδηγός και τα δυο παιδιά δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί.
Ο Αστυνομικός σταθμός Λακατάμιας διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




