Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής στην Λεωφόρο Τσερίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο ένα όχημα επέβαιναν γυναίκα οδηγός και τα δυο της παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών.

Στο δεύτερο όχημα οδηγούσε άνδρας ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρξαν ζημιές στο μπροστινό μέρος το ενός οχήματος και στο πίσω μέρος του άλλου οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως γυναίκα οδηγός και τα δυο παιδιά δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί.

Ο Αστυνομικός σταθμός Λακατάμιας διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE