Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής στην Λεωφόρο Τσερίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο ένα όχημα επέβαιναν γυναίκα οδηγός και τα δυο της παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών.

Στο δεύτερο όχημα οδηγούσε άνδρας ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρξαν ζημιές στο μπροστινό μέρος το ενός οχήματος και στο πίσω μέρος του άλλου οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως γυναίκα οδηγός και τα δυο παιδιά δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί.

Ο Αστυνομικός σταθμός Λακατάμιας διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE