Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Λευκωσία – Τροχαίο: Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο – Μάνα με παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών στο ένα όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής στην Λεωφόρο Τσερίου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο ένα όχημα επέβαιναν γυναίκα οδηγός και τα δυο της παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών.

Στο δεύτερο όχημα οδηγούσε άνδρας ο οποίος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρξαν ζημιές στο μπροστινό μέρος το ενός οχήματος και στο πίσω μέρος του άλλου οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως γυναίκα οδηγός και τα δυο παιδιά δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί.

Ο Αστυνομικός σταθμός Λακατάμιας διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE