ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σαράντα κρούσματα την Παρασκευή - Tα 25 εγχώρια

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σαράντα κρούσματα την Παρασκευή - Tα 25 εγχώρια

Σαράντα κρούσματα ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα σήμερα, με 25 από αυτά να είναι εγχώρια, από 4222 τεστ που έγιναν, ενώ 43 άτομα πήραν σήμερα εξιτήριο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, 15 άτομα ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και σε απομόνωση. Εντοπίστηκαν 15 περιστατικά στη Λευκωσία, 20 στην Κερύνεια, 4 στην Αμμόχωστο, ένα στην Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός τεστ στα κατεχόμενα είναι 462.775 και των κρουσμάτων 3007. Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση βρίσκονται 760, εκ των οποίων τα 173 σε νοσοκομείο και τα 576 στα ξενοδοχεία καραντίνα. Στην εντατική νοσηλεύονται 11 ασθενείς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE