Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Στη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τη Ζέτα Δούκα απάντησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πιο συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη, με μήνυμά της στο Facebook, ξεκαθάρισε πως δεν βάζει στην ίδια ζυγαριά τους θύτες και τα θύματα, ενώ τόνισε πως στηρίζει κάθε θύμα και είναι υπέρμαχος της κάθαρσης του θεάτρου, αλλά και κάθε επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, η Σμαράγδα Καρύδη ξεκαθάρισε πως κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος ή συνεργάτης της, όπως έγραφε η Ζέτα Δούκα στη δική της ανάρτηση.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE