Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Στη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τη Ζέτα Δούκα απάντησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πιο συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη, με μήνυμά της στο Facebook, ξεκαθάρισε πως δεν βάζει στην ίδια ζυγαριά τους θύτες και τα θύματα, ενώ τόνισε πως στηρίζει κάθε θύμα και είναι υπέρμαχος της κάθαρσης του θεάτρου, αλλά και κάθε επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, η Σμαράγδα Καρύδη ξεκαθάρισε πως κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος ή συνεργάτης της, όπως έγραφε η Ζέτα Δούκα στη δική της ανάρτηση.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE