Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Στη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τη Ζέτα Δούκα απάντησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πιο συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη, με μήνυμά της στο Facebook, ξεκαθάρισε πως δεν βάζει στην ίδια ζυγαριά τους θύτες και τα θύματα, ενώ τόνισε πως στηρίζει κάθε θύμα και είναι υπέρμαχος της κάθαρσης του θεάτρου, αλλά και κάθε επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, η Σμαράγδα Καρύδη ξεκαθάρισε πως κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος ή συνεργάτης της, όπως έγραφε η Ζέτα Δούκα στη δική της ανάρτηση.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.