Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Αντιπαράθεση Καρύδη – Δούκα: ‘Μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί…’

Στη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τη Ζέτα Δούκα απάντησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πιο συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη, με μήνυμά της στο Facebook, ξεκαθάρισε πως δεν βάζει στην ίδια ζυγαριά τους θύτες και τα θύματα, ενώ τόνισε πως στηρίζει κάθε θύμα και είναι υπέρμαχος της κάθαρσης του θεάτρου, αλλά και κάθε επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, η Σμαράγδα Καρύδη ξεκαθάρισε πως κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος ή συνεργάτης της, όπως έγραφε η Ζέτα Δούκα στη δική της ανάρτηση.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE