'Ντου' της Αστυνομίας σε οικία ανήλικου - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν

'Ντου' της Αστυνομίας σε οικία ανήλικου - Έμπλεξε με αυτά που εντοπίστηκαν

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Της σύλληψης του 17χρονου προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του στη Λάρνακα χθες το απόγευμα, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 76 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη.

Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE