Συγκλονίζουν τα λόγια του Χαράλαμπου στην θεία του «Επέστρεψε με ένα σύρμα στο χέρι και μου το τύλιξε στον λαιμό» - Βίντεο

Συγκλονίζουν τα λόγια του Χαράλαμπου στην θεία του «Επέστρεψε με ένα σύρμα στο χέρι και μου το τύλιξε στον λαιμό» - Βίντεο

Έσπασε την σιωπή της η αδερφή και θεία των δυο θυμάτων από την τραγωδία που σημειώθηκε στους εργάτες.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» η κα. Δέσπω Αβραξίδου δήλωσε πως είχε πάρει τηλέφωνο δυο φορές την Αστυνομία για να καταγγείλει περιστατικά βίας από τον πατέρα προς τον γιο του.

Οι καταγγελίες έγιναν πριν ενάμιση μήνα όπως είπε η κα. Δέσπω, ωστόσο δεν έγινε κάτι από πλευράς των Αρχών.

Όπως σημείωσε ο Χαράλαμπος της ανέφερε πως την μέρα του εγκλήματος ο πατέρας του δεν είχε καθόλου νεύρα: «Ξύπνησε, μου έκανε νέσκαφε, που ποτέ δεν το έκανε, μου το έφερε στο δωμάτιο και στη συνέχεια βγήκε έξω. Επέστρεψε με ένα σύρμα στο χέρι και μου το τύλιξε στον λαιμό».

Δείτε όσα είπε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE