Αυξήθηκαν οι άπορες οικογένειες στα κατεχόμενα λόγω πανδημίας

Αυξήθηκαν οι άπορες οικογένειες στα κατεχόμενα λόγω πανδημίας

Αύξηση σημείωσαν οι άπορες οικογένειες στα κατεχόμενα λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, οι «δήμαρχοι» σε δηλώσεις τους ανέφεραν πως υπάρχουν οικογένειες που και πριν την πανδημία αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, ενώ λόγω της πανδημίας η κατάσταση τους χειροτέρεψε, αφού πολλά πρόσωπα είναι πλέον άνεργα

Κάποιοι «δήμαρχοι» υπέβαλαν αίτηση στην Ερυθρά Ημισέληνο για στήριξη των οικογενειών, ενώ άλλοι πραγματοποίησαν συναντήσεις με άλλους «δήμους» για τη διανομή πακέτων βοήθειας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE