Αυξήθηκαν οι άπορες οικογένειες στα κατεχόμενα λόγω πανδημίας

Αυξήθηκαν οι άπορες οικογένειες στα κατεχόμενα λόγω πανδημίας

Αύξηση σημείωσαν οι άπορες οικογένειες στα κατεχόμενα λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, οι «δήμαρχοι» σε δηλώσεις τους ανέφεραν πως υπάρχουν οικογένειες που και πριν την πανδημία αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, ενώ λόγω της πανδημίας η κατάσταση τους χειροτέρεψε, αφού πολλά πρόσωπα είναι πλέον άνεργα

Κάποιοι «δήμαρχοι» υπέβαλαν αίτηση στην Ερυθρά Ημισέληνο για στήριξη των οικογενειών, ενώ άλλοι πραγματοποίησαν συναντήσεις με άλλους «δήμους» για τη διανομή πακέτων βοήθειας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE