ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά της Ααστυνομίας

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά της Ααστυνομίας

Αύριο θα συνεδριάσει εκτάκτως για να προχωρήσει στον διορισμό ποινικών ανακριτών για τον ισχυρισμό για άσκηση υπέρμετρης βίας από μέλη της Αστυνομίας στην εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών το Σάββατο,μ 13 Φεβρουαρίου στην Λευκωσία ανακοίνωσε η Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωσή της η Αρχή αναφέρει ότι έλαβε την απάντηση του Γενικού Εισαγγελέα  ότι συμφωνεί για αυτεπάγγελτη διερεύνηση από πλευράς της.

Ως εκ τούτου, αναφέρεται, η Αρχή προτίθεται να προχωρήσει ως η ειλημμένη απόφαση της με το διορισμό ποινικών ανακριτών για σκοπούς διερεύνησης των σχετικών ισχυρισμών/παραπόνων.

Ενόψει του επείγοντος που χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση, προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρία της Αρχής αύριο 16/02/2021, για σκοπούς διορισμού ποινικών ανακριτών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE