Είκοσι οκτώ νέα περιστατικά Covid 19 στα κατεχόμενα, τα 12 εγχώρια

Είκοσι οκτώ νέα περιστατικά Covid 19 στα κατεχόμενα, τα 12 εγχώρια

Είκοσι οκτώ περιστατικά κορωνοϊού, τα 12 εγχώρια, ανακοίνωσε σήμερα το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα, ενώ 70 άτομα πήραν εξιτήριο.

 
Όπως μεταδίδεται, τα 28 συνολικά νέα περιστατικά εντοπίστηκαν σε 5189 διαγνωστικούς ελέγχους. Τρία άτομα που έφθασαν αεροπορικώς εντοπίστηκαν θετικά, 13 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και ήταν σε περιορισμό, ενώ τα εγχώρια κρούσματα είναι 12.
 
Γεωγραφικά, 11 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 13 στην Κερύνεια, 1 στην Αμμόχωστο.

Ο συνολικός αριθμός τεστ στα κατεχόμενα μέχρι σήμερα έφτασε τις 477.334  και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων 3082 . Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση είναι 654 άτομα εξ των οποίων νοσηλεύονται 152 και 492 στα ξενοδοχεία πανδημίας. Δέκα άτομα είναι στην εντατική.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα από τον Covid 19 στα κατεχόμενα είναι μέχρι σήμερα 19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE