Είκοσι οκτώ νέα περιστατικά Covid 19 στα κατεχόμενα, τα 12 εγχώρια

Είκοσι οκτώ νέα περιστατικά Covid 19 στα κατεχόμενα, τα 12 εγχώρια

Είκοσι οκτώ περιστατικά κορωνοϊού, τα 12 εγχώρια, ανακοίνωσε σήμερα το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα, ενώ 70 άτομα πήραν εξιτήριο.

 
Όπως μεταδίδεται, τα 28 συνολικά νέα περιστατικά εντοπίστηκαν σε 5189 διαγνωστικούς ελέγχους. Τρία άτομα που έφθασαν αεροπορικώς εντοπίστηκαν θετικά, 13 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και ήταν σε περιορισμό, ενώ τα εγχώρια κρούσματα είναι 12.
 
Γεωγραφικά, 11 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 13 στην Κερύνεια, 1 στην Αμμόχωστο.

Ο συνολικός αριθμός τεστ στα κατεχόμενα μέχρι σήμερα έφτασε τις 477.334  και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων 3082 . Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση είναι 654 άτομα εξ των οποίων νοσηλεύονται 152 και 492 στα ξενοδοχεία πανδημίας. Δέκα άτομα είναι στην εντατική.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα από τον Covid 19 στα κατεχόμενα είναι μέχρι σήμερα 19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE