ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 27χρονος Ανδρέας για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 27χρονος Ανδρέας για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ανδρέα Νικολάου, 27 χρόνων από τη Λεμεσό, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου, απειλής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 15 Φεβρουαρίου, 2021. 

 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.